Nyitva Vagyunk!:))

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntünk honlapunkon!

Keress, böngéssz pizzáink között, reméljük találsz a kedvedre valót.

Ha röviden vagy rank kíváncsi:

Ami új: asztalfoglalási lehetőség, a megadott telefonszámon

Ami régi: házhozszállítás, kérjük itt a honlapon add le rendelésed

 

Ha egy kicsit több időd van:

Ami új...a teljesen felújított környezet és az asztalfoglalási lehetőség. Telefonon várjuk a foglalásokat ami szólhat a látvány konyha pultja mellé, a trendi vendégtérbe vagy ha meghittebb hangulatra vágysz, az új galériánkra.

Ami régi...a házhozszállítás. Az első héten kiderült, hogy rengetegen emlékeztek ránk, ezt ezúton is köszönjük :) Igyekszünk minden rendelésnek gyorsan és pontosan eleget tenni, ebben viszont szükségünk van egy kis segítségre a Részetekről. Jelenleg a szűkös erőforrásainkat figyelembe véve sajnos döntenünk kell, hogy pizzát sütünk vagy telefont kezelünk...és mi pizzát szeretnénk sütni. Ezért azt kérjük tőletek, hogy pizzarendeléseteket itt, a honlapon adjátok le. Nagyon rövid regisztráció után már rendelhettek is. Nektek talán nem túl nagy erőfeszítés, nekünk viszont hatalmas segítség, hogy közös örömünkre minden időnket arra fordíthassuk, amiben jók vagyunk...:)

És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor következzen egy kis szakma, ha érdekel...

A nápolyi pizza (olaszul: pizza napoletana) paradicsom és Mozzarella-sajt felhasználásával készül.

Az eredeti nápolyi pizza búzalisztből, természetes nápolyi élesztőből, vagy sörélesztőből és vízből készül tengeri só hozzáadásával. A megfelelő eredmény érdekében kemény, úgy nevezett nullás, vagy dupla nullás lisztet használnak magas fehérjetartalommal (olyat, amelyet inkább kenyérkészítéshez használnak). A tésztát kézzel, vagy alacsony fokozatra állított keverőgéppel pontosan húsz percig dagasztják. Az akár több, mint egy napig tartó kelési folyamatot követően a tésztát kézzel nyújtják úgy, hogy innentől kezdve nem használnak hozzá sem konyhai készülékeket, sem nyújtófát. A tészta vastagsága nem haladhatja meg a 3 millimétert. A tésztát 60-90, vagy 120 másodpercig sütik 485 °C-on nápolyi kemencében.

Mikor kivesszük a kemencéből, a jó pizza tésztájának belseje puha, rugalmas és lágy, külseje ropogós. A szélén megjelenő - gyakran egész sötétre sült - levegő buborékok pedig a megfelelő dagasztásról és elegendő kelesztésről árulkodnak.

 

A termék belekerült a kosaradba.

Kosaram megtekintése Folytatom a vásárlást